Mahjong tips

Det gængse udtryk om at “spille de kort, man har på hånden” kan bruges på mahjong lige så meget, som det kan bruges på kortspil. Held er et stort element i mahjong af Gratisspil.dk. Dog kan du sørge for at få mest muligt ud af de brikker, du har fået tildelt. Efterhånden som du bliver dygtigere til at spille, vil du ikke blot lære at forbedre dine odds for at vinde, men også hvordan det er muligt at forhindre andre spillere i at vinde. Hvis du følger disse tips kan det forbedre dine vinderchancer:

  • Lad være med at opdele dine brikker. Det kan være fristende at gruppere brikkerne på en måde, der gør det nemmere at se, om du er tæt på at kunne lægge hele hånden, men hvis du gør dette kan det afsløre for de andre spillere, hvor tæt du er på at vinde.
  • Hold tal på dine brikker. Sørg for altid at have det korrekte antal brikker, for en anden spiller kan udfordre dig, hvis du har for mange eller for få.
  • Behold blomsterbrikkerne. Undgå så vidt som muligt at videregive blomsterbrikker i Charleston omdelingen. Der er mange kombinationer, der kræver blomsterbrikker.

Image result for mahjong

Den bedste måde at blive dygtigere til mahjong er ved at spille det. Jo mere du bliver vant til spillet – reglerne, brikkerne, rytmen – jo bedre bliver du til at foretage de rette valg og gætte de andre spilleres træk på forhånd. Du kan også friske op på de officielle kombinationer og regler, der udgives hvert år af den nationale Mah Jongg Liga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *