Opmåling til en carport i 3 trin

Det er relativt nemt at tage mål til en carport fra Bases. Du skal vide, hvilken type carport du ønsker, og det kan jo være alt lige fra en carport til campingvogn til en af pergola typen. De grundlæggende mål vil være de samme, men det sted, du placerer carporten, kan variere alt efter de mål, du tager. Til denne artikel vil vi opmåle en carport til campingvogn.

Резултат с изображение за carport

Trin 1 – Tag mål af campingvognen

Længde – For at vide, hvor stor carporten skal være, skal du vide, hvor stor den campingvogn er, der skal parkeres i den. Mål længden og sørg for plads til at gå rundt om den. Få nogen til at holde målebåndet midt for på campingvognen, mens du går om til bagenden, og glem ikke at måle eventuelle ting, der stikker ud, som for eksempel kofangeren og stigen. På den måde, giver en 10 meter lang campingvogn med halvanden meters plads til at gå omkring fortil og bagtil en carport, der er 13 meter i længden.

Højde – Mål campingvognens højde og husk at tage højde for klimaanlægget og satellitten, der er på taget af de fleste. Campingvognen er 4 meter høj, hvilket medregner udstyret på taget, så det nederste af ​​taglinjen skal være mindst 4,5 meter oppe for at være på den sikre side. En anden nem måde at finde højden på, er hvis du kender din campingvogns frihøjde, for så er højden allerede blevet målt med alle faktorer taget i betragtning.

Bredde – Bredden på campingvognen kan opmåles på to måder, med slide-outs ude eller inde. Hvis du kun skal bruges pladsen til opbevaring og ikke vedligeholdelse, er det passende med bredden på to meter plus plads til at gå udenom, dvs. en meter til halvanden. Det vil gøre carportens indvendige mål til ca. 13 x 4,5 x 4,5.

Trin 2 – Mål arealet

Mål det areal, hvor du har til hensigt at bygge carporten, idet du holder dig minimumskravene fra opmålingen af campingvognen for øje. Sørg for, at der er plads nok til at bygge carporten. Hvis du skal bruge et betongulv til at parkere på, skal du også sikre dig, at stedet er egnet til det.

Свързано изображение

Trin 3 – Byggeplanerne

Tjek byggeplanerne til carporten for at se, om der er yderligere opmålinger, der er nødvendige, før du bestiller materialer eller et carport byggesæt. Nogle vil angive, at du skal opmåle og føje til højden baseret på, hvor stejlt ​​taget vil være, eller på, om du har planer om at lave opbevaringsplads i spærene i carporten.

Det er ikke svært at tage mål til en carport, og det kræver ikke andet end et målebånd og måske en stige. Hold alle disse ting for øje, når du måler op – og sørg for at lave plads til et arbejdsområde, hvis du også vil arbejde på stedet. Højde-, længde- og breddemål er det eneste, du skal bruge til at lave byggeplaner til din carport. Når du har disse tre grundlæggende mål, kan du altid tilpasse dem baseret på, hvad rummet skal bruges til, og hvad det skal bruges til engang i fremtiden.

Leave a Reply