Vejledning til brændstoftyper til brug på udendørs terrasser

Udendørs varmeapparater kører generelt på en af disse 3 typer brændstof: Naturgas, flaskegas eller elektricitet. Se hvad der er bedst for dit udendørsområde:

Резултат с изображение за terrasse varmer

Naturgas

Terrassevarmere til naturgas er populære, fordi de byder på uafbrudt varme med meget lidt vedligeholdelse. Du skal bare slutte dem til en naturgasledning. De er billigere i drift end flaskegas eller elektriske varmeapparater og har en tendens til også at være mere effektive. De fleste naturgasmodeller leveres med en gasledning, der hurtigt kan kobles til for uafbrudt varme.

De største ulemper ved opvarmning med naturgas er, du muligvis skal have en blikkenslager til at hjælpe dig lægge ledningerne, og når ledningerne er tilsluttet, kan du ikke flytte rundt på dem, så let som du kan med terrassevarmere til flaskegas (som bare har flasker inden i enhederne, så de er nemmere at flytte).

De fleste af de modeller, vi sælger, leveres helt samlet og kan opvarme områder på op til 20 fod i alle retninger fra den fritstående terrassevarmer.

Flaskegas

Terrassevarmere fra SolaMagicShop til flaskegas er almindeligt brugt udendørs, fordi de er lette at bruge og giver øjeblikkelig varme. Det eneste, der er brug for, er en gasflaske (generelt en flaske på 1, 20 eller 40 pund), og de er nemme at installere selv. De fleste af vores modeller leveres helt samlet, og udvalgte modeller har kupler, der giver varme i en cirkel på op til 7 meter. Vores nyeste terrassevarmere til flaskegas gør mere end bare opvarme din terrasse eller veranda: Brand pits til flaskegas bliver et øjeblikkeligt midtpunkt i ethvert udendørsområde. Rigtige flammer danser over stenene, og de fleste modeller har flisehylder til drikkevarer og andre ting. Se alle vores brand pits til gas her.

En ulempe, især til kommerciel brug, er, at du er nødt til at udskifte gasflaskerne, hvilket betyder lidt mere vedligeholdelse. Der er også den ekstra omkostning og vedligeholdelse forbundet med udskiftningen af disse flasker.Резултат с изображение за terrasse varmer

Elektricitet

En elektrisk terrassevarmer er en nem måde, hvorpå du hurtigt kan føje varme til din terrasse eller veranda. Disse varmeapparater kræver typisk en 120-volt stikkontakt, og de producerer varme med en varmepære. Da de fleste kræver en almindelig stikkontakt, kan du tilslutte dem næsten overalt -hvilket gør, at elektriske varmeapparater kræver ekstremt minimal vedligeholdelse, især sammenlignet med terrassevarmere til flaskegas. En anden fordel ved el-varmeapparater er, at du kan bruge dem i overdækkede og delvist lukkede rum (du kan ikke bruge propanvarmere på disse steder).

Det største problem med elektriske udendørs varmeapparater er naturligvis, at du er nødt til at tilslutte dem. De fleste uderum har ikke nem adgang til stik, og brugere er som regel ikke interesseret i at have lange forlængerledninger liggende udendørs. Desuden har disse modeller generelt ikke de flammer, kunder sætter så stor pris på i erhvervsmiljøer. Varmeapparater til flaskegas og naturgas bliver ofte en central og attraktiv tilføjelse til dit udendørsområde takket være denne funktion.

Leave a Reply