Hvorfor leje entreprenørmaskiner

Hvorfor leje udstyr fra Ramirent – Leje af entreprenørmaskiner byder på flere fordele for din virksomhed, blandt andet følgende:

  • Udstyret er pålideligt og velholdt. De maskiner, der udlejes, inspiceres jævnligt, og der holdes regnskab med brugstimerne. Alt det udstyr, der kommer op i de store timetal roteres ud af cirkulation og udskiftes. Alle ingeniørmaskiner, der er til leje på ethvert givet tidspunkt er i god stand og klare til at gøre arbejdet.
  • Lejede maskiner er udstyret med den seneste teknologi. For at være konkurrencedygtigt tilbyder udlejningsfirmaet nyere modeller, der er udstyret med den seneste teknologi. Ved at vælge at leje de maskiner, du har brug for, får du og dit mandskab mulighed for at arbejde med maskiner, der har de seneste funktioner og fordele. Resultatet er, at du kan spare tid og penge, mens du færdiggør dit projekt.
  • Leje betyder, at du kan arbejde med det rette maskineri. Du vil ikke hænge på at skulle tage til takke med dit eksisterende maskineri på byggepladsen; leje giver dig adgang til et komplet udvalg af maskineri, der står til rådighed for dig. Vælg nøjagtig det stykke maskineri, du har brug for fra Cat® og andre kvalitetsmærker og få jobbet gjort rigtigt.
  • Ingen kapitalinvestering er nø Når du beslutter dig til at leje entreprenørmaskiner, er det eneste tidspunkt, du vil få udgifter, når du skal bruge dem på et job. Du afbryder ikke pengestrømmen med jævnlige mellemrum for at betale finansieringsudgifter.
  • Der er ingen service- og vedligeholdelsesudgifter. Disse omkostninger falder til udlejningsfirmaet. Hvis der er noget, der går galt, mens du bruger et stykke lejet maskineri, kan du bare arrangere at sende det tilbage og få det udskiftet. Udlejningsfirmaet har ansvaret for eventuelle reparationer, såvel som generel vedligeholdelse af alle deres maskiner. Du behøver ikke at tage højde for vedligeholdelsesudgifter i budgettet for det stykke maskineri.
  • Det er ikke nødvendigt at betale for langtidsopbevaring. Siden du kunder lejer entreprenørmaskiner, når du skal bruge dem til et bestemt job, er det ikke dit ansvar at betale for den langsigtede opbevaring af dem.
  • Mulighed for at afprøve ny modeller, før du vælger at kø Det at læse om funktioner og fordele ved et stykke maskineri giver ikke altid det virkelige billede om, hvordan det ville være at bruge det på byggepladsen. Hvis du overvejer at købe nyt maskineri, kan du prøve vores nye modeller og få lidt praktisk erfaring, før du foretager dit endelige valg om, hvad for en er den rigtige til din virksomhed.
  • Ingen grund til at tage værdiforringelsen i betragtning. Den fulde pris for leje af entreprenørmaskiner kan trækkes fra i skat samme år, i modsætning til, når du skal trække værdiforringelsen fra over flere år, hvis du beslutter dig til at kø Afhængigt af det samlede beløb, der kan trækkes fra, kan dette være en fordel, når du skal betale skat.

Leave a Reply