De bemærkelsesværdige fordele ved leje af byggeudstyr

  • Stop med at betale for dit udstyr, når du ikke længere bruger det. Hvis dit byggeprojekt kun har brug for specifikt udstyr i kort varighed, er det muligt at beholde udstyret i lang tid, hvis du køber det. Lad udlejningsfirmaet bekymre sig om at finde andre brugere.
  • Få up-to-date teknologi. Lejemarkedet er konkurrencedygtigt og tilskynder udlejningsfirmaer til at tilbyde nyere generationsmaskiner, der gør jobbet hurtigere og mere effektivt. Up-to-date udstyr betyder normalt også overholdelse af emissionsreglerne.
  • Undgå vedligeholdelsesomkostninger. Mange lejeaftaler giver mulighed for vedligeholdelse (herunder registrering), reparationer og reservedele. Tjek kontrakten før du underskriver for at se hvad der er inkluderet. Husk at du også kan gøre yderligere besparelser ved ikke at skulle ansætte eller træne dine egne in-house specialister.
  • Stop lageromkostningerne. Byggeudstyr kan kun tage så meget ledig tid udenfor. Lagerfaciliteter til at holde større stykker udstyr væk, når de er ude af brug, kan være en stor kapitaludgift i sig selv. Men dette er en anden bekymring du kan lade udlejningsfirmaet tage sig af.
  • Afkort transportomkostningerne. Hvis dit udstyr er i øst, men dit projekt er i vest, kan dine omkostninger til at flytte dine maskiner gøre en betydelig skade. Det kan være smartere at leje det Ramirent byggeudstyr, du har brug for fra et lokalt udlejningsfirma. Vink farvel til transportomkostninger.
  • Konstante nye muligheder. Nogle projekter kræver specialiseret udstyr, hvis de skal udføres korrekt og effektivt. Køb af udstyret er muligvis ikke økonomisk muligt. På den anden side kan leje lade dig udvide dine projekthorisonter, mens du venter.
  • Sænk mulighed for omkostninger. Hvis du køber i stedet for at leje, bruger du kapital, der ikke længere er tilgængelig til andre projekter. Det kan koste dig muligheder du ville have ønsket at tage. Du kan holde dine muligheder åbne ved at leje i stedet for at købe.
  • Lav direkte skattefradrag. Lejeomkostninger er ofte straks fradragsberettigede som forretningsomkostninger. Køb af byggeudstyr skal derimod ofte afskrives over udstyrets levetid.
  • Forbedre din balance. Dette er en anden til at gøre bønnebænke glade! Din finansafdeling vil sætte pris på det faktum, at lejeudgifter ikke anses for at være en balanceforpligtelse. Du bevarer blandt andet mere af din virksomheds lånekraft.

Leave a Reply